De B&B Cadeaukaart is een origineel en persoonlijk geschenk voor uw relaties, medewerkers en klanten.

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw relatie, medewerker of een aanvulling op het kerstpakket, dan heeft u met de Bed & Breakfast Cadeaukaart een origineel geschenk. De kaart kunt u opwaarderen vanaf 40 euro t/m 150 euro en wij zullen die per post naar u sturen in een mooie verpakking, waarop u een persoonlijke tekst kunt achterlaten. De kaart is vanaf het moment van aankoop drie jaar geldig en te besteden bij één van de aangesloten B&B’s door heel Europa.

Mocht u interesse hebben, dan is de B&B Cadeaukaart ook zeer geschikt voor een incentive actie, een loyaliteitsprogramma of als premium. Bij grote afnames komen wij de cadeaukaart persoonlijk bij u brengen.

Wilt u meer informatie of een zakelijke bestelling plaatsen, dan kunt u gebruik maken van het volgende e-mail adres: info@giftcardsinternational.nl

Wilt u naast de B&B Cadeaukaart nog een ander geschenk er bij geven, dan hebben wij hieronder twee voorbeelden voor u. Beide items kunnen wij voorzien van een logo of/en bedrijfsnaam, maar andere variaties zijn ook mogelijk. Gezamenlijke kunnen we de mogelijkheden bespreken, zodat wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden.