Partners

R O O M R A C C O O N  S O F T W A R E  

Heb je een Bed & Breakfast en loop je vast met het vinden van een geschikt reserveringssysteem? RoomRaccoon helpt je uit de brand! Het softwarebedrijf RoomRaccoon gooit de oude structuur van ingewikkelde reserveringssystemen om en komt met duidelijkheid en helderheid.

Over ons
Van deze tijd, simpel en geen poespas. Dit zijn kernwaarden waar RoomRaccoon B&B software naar streeft. Met klanten op nationaal en internationaal niveau, deinzen wij nergens voor terug. Ons reserveringssysteem organiseert eenvoudig je reserveringen en houdt overzicht over je gasten. Voorkom overboekingen, vergeet TipEx en het maken van een factuur in Excel. Je weet als geen ander hoe veel tijd dit kost. RoomRaccoon alles-in-één cloud software is een makkelijk te gebruiken reserveringssysteem speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van een B&B. Met alles-in-één bedoelen wij een reserveringssysteem met een Booking Engine, PMS én Channel Manager. Vaktermen die je misschien tijdens je zoektocht bent tegen gekomen.

Property Management System
PMS staat voor Property Management System. Dit systeem houdt alles bij wat er binnen een B&B gebeurt. Denk aan reserveringen, gastenvoorkeuren en beheer van administratie. Nooit meer facturen opmaken in Excel en je hebt altijd inzicht in je rapportages. Met PMS heb je overzicht, bespaar je tijd en voorkom je dure fouten.

Channel Manager
Daarnaast heeft RoomRaccoon ook een eigen Channel Manager die volledig geïntegreerd is in het reserveringssysteem. Geen koppelingen met 3de partijen en geen onnodig dubbele kosten. Maar wat doet de Channel Manager van RoomRaccoon precies? De Channel Manager communiceert je beschikbaarheid en prijswijzigingen direct naar je aangesloten kanalen. Voorkom overboekingen en je agenda is altijd up-to-date.

Demo
Om je een voorproefje te geven van het alles-in-één pakket van RoomRaccoon, kun je de demo van de software uitproberen. Kruip achter je computer en maak het jezelf comfortabel. De rest doen wij! Met een uitgebreide uitleg en een demoaccount die ingericht is met jouw kamer namen, prijzen en arrangement, maken we het voor jou herkenbaar en eenvoudig te begrijpen. Ben je op zoek naar een geschikt reserveringssysteem voor je B&B en zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel niet en neem contact op met RoomRaccoon.

Een hartelijke groet van onze team
Tel.+31(0)85-0290141
info@roomraccoon.com