B&B VanAgt

Welkom
……..in onze Bed & Breakfast VanAgt in Vlijmen, Brabant.
Vlijmen ligt onder de rook van Den Bosch, de provinciehoofdstad van Noord-Brabant.

Even een dag, weekend of (mid)week voor uzelf of samen met uw partner? Denkt u dan eens aan Brabant. Wij verwelkomen u graag!
U logeert bij ons in een luxe en volledig ingericht appartement op de begane grond met eigen ingang, welke volledig rolstoel toegankelijk is. Deze is ook zeer geschikt voor zakenmensen. Tijdens uw verblijf beschikt u over privésanitair, waardoor uw privacy gewaarborgd is (maximaal 2 personen).
In de woonkamer beschikt u over een ruime zithoek en eetkamertafel. Uiteraard is er WiFi, een flatscreen-TV, stereo-installatie en een wekker. De geheel ingerichte keuken is gereed voor gebruik.

In de omgeving is het fijn wandelen en fietsen, zoals in en om Den Bosch (2016 is het jaar van Jheronimus Bosch), de Bossche Broek, de Moerputten, Heusden, Loonse en Drunense Duinen. Tevens zijn er enkele golfplaatsen in de omgeving. Attractiepark de Efteling is op nog geen 20 Km afstand van de Bed & Breakfast.

Wij bieden diverse arrangementen aan, zoals een dieetweek, kookarrangement of dinerarrangement. Maar ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van een kookworkshop of -cursus. Zie voor het aanbod onze website (en www.samenkoken.eu).

Contactinformatie

B&B VanAgt

Van Agtlaan 6
5251 SH  Vlijmen

073-5115789

info@bedenbreakfastvanagt.nl

www.bedenbreakfastvanagt.nl