Tyne’s House

Tyne’s house is rustig, landelijk gelegen in Passendale in de regio Westhoek. Deze regio is niet alleen bekend om zijn WO I verleden maar ook om zijn middeleeuwse verleden en is rijk aan diverse attracties (o.a. Tyne Cot Military Cemetery, andere oorlogsmonumenten en Bellewaerde).

Wie deze streek wil verkennen kan gebruik maken van ons aanbod om de regio te ontdekken. Wij kunnen u persoonlijk rondleiden (uw gastheer is historicus) bij diverse musea en monumenten (vooraf te bespreken).

Wij serveren ontbijt met streekeigen producten, onze bar is gevuld met onder meer het lokale Passendale bier, trappistenbier, wijn en dranken uit de regio: de Westhoek. Ook kunt u op de kamer genieten van thee/koffie en zijn de kamers voorzien van digitale TV en gratis WIFI, DVD en videorecorder. Op ons terras – met speelruimte voor kinderen – kunt u rustig genieten van het landelijke Passendale met een hapje en drankje.

Wij beschikken over een familiekamer en een 2 persoonskamer en bieden u een verblijfscapaciteit tot 5 personen.

De badkamer is voorzien van douche, ligbad en toilet. Een kleine bibliotheek geeft informatie over onder meer de regio en fietsroutes. Gratis parking en garage voor auto, motorfiets en fietsen is tevens aanwezig.

We kunnen u maaltijden, rondleidingen, luchthavenvervoer en zelfs een taxidienst naar de belangrijke bezienswaardigheden in de regio aanbieden. Ook hebben wij fietsen voor u ter beschikking om de mooie omgeving van Passendale en Ieper te verkennen. Bovendien kunnen we u helpen met routes die u langs de mooiste en meest interessante plekjes voeren.

Dus…WELKOM in Tyne’s House te Passendale

Contactinformatie

Tyne’s House

Rozestraat 29
B 8980 Passendale

0032 (0) 496 754973

info@tyneshouse.be

www.tyneshouse.be