Rosario

In hartje Bever, een dorpje op de grens van het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen, word je uitgenodigd tot rust en verdieping in B&B Rosario.

Dit voormalige kloostertje werd met diep respect voor mens en omgeving omgetoverd tot een oase waar je als individuele gast, groep of bedrijf kan verblijven.

Om te vertragen, stilte te proeven, gewoon te ‘zijn’ …

Om mee aan te schuiven aan de lange kloostertafel en samen de maaltijden te nuttigen die hoofdzakelijk bereid zijn met biologische en fair-trade ingrediënten …

Of om heerlijk te ontspannen in de leefruimte met open haard, comfortabele zitbanken en een goede bibliotheek.

Je kan er ook een cursus, concert of lezing bijwonen … of zelf organiseren. Dan is de volledige infrastructuur er voor jouw groep, gaande van de cursusruimten en de bibliotheek over de stilteruimte tot de prachtige kapel.

B&B Rosario beschikt over drie tweepersoonskamers, een zespersoonskamer en een studiootje voor maximaal 4 personen. De slaapkamers zijn sober en smaakvol ingericht. Elke kamer beschikt over een ruime aparte douche in het sanitair blok en centrale verwarming met thermostatische  kranen.

In de tuin van 25 are is het rustig vertoeven met onder meer een stiltetuin, fruittuin, openlucht zwembad met natuurlijke filtering en een bosachtig gedeelte. Er is een groot terras op het zuiden waar ook buiten gegeten kan worden in de zomer.

Je bent van harte welkom.

Contactinformatie

Rosario

Poreel 10A
B 1547 Bever

0032 (0) 54 586820

info@rosario.be

www.rosario.be