Pension Weissbriach

Wie rust en recreatie zoekt, maar daarbij ook actief wil zijn is bij Pension Weissbriach in het Gitschtal aan het juiste adres. Omgeven door de Gailtaler Alpen, en gelegen tussen de Weissensee en het natuur- en skigebied Nassfeld vindt u bij ons alles om uw vakantie geheel naar eigen wens in te vullen.

Pension Weissbriach beschikt over 2 ruime appartementen en 4 kamers. De karakteristieke inrichting is van alle appartementen / kamers op een andere wijze samengesteld.

Ons pension ligt op loopafstand van het centrum van Weissbriach, betiteld als “gesunde Gemeinde” en met 800 inwoners de grootste plaats in het Gitschtal. Hierdoor zijn vele faciliteiten aanwezig, zoals een openlucht en overdekt zwembad, manege, supermarkt, vvv-kantoor, bank, tennisbanen en tal van restaurants.

Prachtige bergen en bloeiende weiden, helder water en frisse lucht. Zowel in de zomer als in de winter zult u zich prettig voelen in Weissbriach. In de winter zijn er 3 familie-skipistes in Weissbriach zelf. Daarnaast is er de gratis skibus naar het prachtige skigebied Nassfeld.

Wij bevinden ons in het drie-landengebied, Oostenrijk, Slovenië en Italië. Dat weerspiegelt zich in de cultuur, keuken, traditie en de vriendelijke mensen. U merkt het ook aan het klimaat, de lucht is milder en dit is het gebied met de meeste zonnedagen.

Contactinformatie

Pension Weissbriach

Weissbriach 193

A-9622 Weissbriach

00 43 (0)  676 7749  909

office@pensionweissbriach.at

www.pensionweissbriach.at