Oosterpark

In Harlingen, bij Bed and Breakfast Oosterpark is het goed overnachten, want u slaapt hier op hotelbedden. Een overnachting waar u heerlijk van uitrust. Met uitzicht over de tuin en de opkomende zon heerlijk genieten van een luxe ontbijt. Fries suikerbrood van de “warme” bakker en cranberry-jam zijn lokale lekkernijen.
Bed and Breakfast Oosterpark dankt zijn naam aan de woonwijk waarin deze gevestigd is. De wijk is ruim opgezet en rustig gelegen in het Noordoosten van Harlingen.
Het treinstation Harlingen centraal is binnen loopafstand (10 minuten). Vandaar loopt u langs een stukje ” schaats Elfsteden tocht route “, in 10 minuten, naar het altijd gezellige stadscentrum met ca. 500 monumentale gebouwen. Een stadswandeling hebben wij voor u klaarliggen.
Harlingen heeft diverse havens en u kunt goed vis eten, maar ook gezellig een terrasje pakken. Zelfs met uitzicht op Vlieland en Terschelling. Bij de veerboot terminal is het een komen en gaan van grote en/of snelle veerboten en de vele andere grotere zeilschepen. Een dag-uitstapje naar Vlieland of Terschelling? Op deze Waddeneilanden kunt u heerlijk fietsen en wandelen door de prachtige landschappen.
Wilt u culinair verwend worden door het “ster-waardige” restaurant ’t Havenmantsje, maak dan gebruik van één van onze arrangementen.

Contactinformatie

B&B Oosterpark

Jacob Catsstraat 16
8862 BS Harlingen

0517-396696

info@bnb-oosterpark.nl

www.bnb-oosterpark.nl