Noflik-Haule

Wil je genieten van rust en gezelligheid? Kom dan in onze B&B Noflik-Haule.

Noflik is Fries voor genoeglijk, aangenaam. Gerieflijk met een kopje koffie of thee op een heerlijk plekje ergens in de tuin of genietende van het schitterende uitzicht vanuit de zithoek in de ruime living, voorzien van alle keukenfaciliteiten.

Er zijn 4 kamers beschikbaar, ieder met een eigen, gezellige en huislijke sfeer. Op iedere B&B-kamer staat een flatscreentelevisie (32″) met ruime zenderkeuze. Ook mag je natuurlijk gebruik maken van ons WIFI-netwerk. Op de verdieping bevindt zich ook de gezamenlijke badkamer met toilet. Beneden is een apart toilet beschikbaar.

Wij zorgen voor een uitgebreid ontbijt met warme broodjes en een vers gekookt eitje. Tegen een geringe vergoeding vind je een flesje wijn in ons wijnrek en in de koelkast staan wat flesjes fris, prosecco of bier.
Bed & Breakfast Noflik-Haule is landelijk gelegen, te midden van schitterende bos- en natuurgebieden van het Drents-Friese Wold. U kunt bijvoorbeeld heerlijk genieten in het ‘Blauwe Bos’, Haulerpolder, Fochtelooerveen, de bossen van Bakkeveen, de heide van Duurswoude en Appelscha.

Contactinformatie

Noflik-Haule

Zwetteweg 19
8432 PN Haule

06-53721195

info@noflik-haule.nl

www.noflik-haule.nl