Molino Nuevo

Molino Nuevo is een oude graanmolen gelegen tussen de sinaasappelvelden nabij Valencia.

De Molino heeft vier mooie gastenkamers met eigen douche en toilet. Er is een gemeenschappelijke ruimte met keuken, verschillende terrasjes, grote tuin en afgesloten parkeergelegenheid.

In de Molino bevindt zich ons woonhuis en apart de vier gastenkamers. Je verblijft dus niet bij ons thuis en hebt een eigen ingang.

Bij een verblijf in de Molino Nuevo kun je volledig zelfvoorzienend zijn. De kamers zijn ingericht als woon-/slaapkamers. Eén kamer beschikt over een eigen keuken, de andere kamers kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. Er staat op iedere kamer een koelkast voor de persoonlijke spullen.

Heb je geen zin in koken, dan kun je gebruik maken van onze ontbijtservice, op verzoek koken wij of je kunt één van de restaurantjes bezoeken in Benaguasil, Vilamarxant, Riba Roja of L´Eliana.

In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, er zijn mogelijkheden om paard te rijden en in de zomer kun je kajakken in de Rio Turia. Er zijn verschillende natuurparken, waaronder het Parque Fluvial del Turia, vanwaar je rechtstreeks naar Valencia kunt wandelen en fietsen.

Ook voor een verblijf tijdens de Fallasfeesten, Semana Santa, Moto GP of de marathon van Valencia kun je bij ons terecht. De Molino is goed te bereiken via uitvalswegen. Vanuit Benaguasil vertrekt er een metro naar Valencia en vanuit Riba Roja naar de luchthaven.

Contactinformatie

Molino Nuevo

Prtd Molinet 321 (tegenover Monestir Cister)
46180 Benaguasil

00 34 (0) 637 475 154

info@molino-nuevo.com

www.molino-nuevo.com