Living in Brûsel, Urban B&B

Welkom in ons Gastenverblijf Living in Brûsel, Urban B&B

Onze erkende Bed and Breakfast is erg rustig gelegen aan de Jachtlaan 132 in 1040 Brussel en op wandelafstand van alle Europese instellingen.

De talrijke musea in het prachtige Jubelpark liggen hier om de hoek. Op nauwelijks 600m afstand van ons gastenhuis vindt u het metrostation Merode, u bent dan nauwelijks 5 stations van het centrum van Brussel verwijderd, en tram 81 stopt voor de deur.

Neem gerust de tijd om de stad te verkennen. Maar ook als u zin heeft in winkelen, uit eten gaan, marktjes allerhande of boeiende stadswandelingen, het kan allemaal. Wij helpen u daarbij erg graag.

Dit ruime gastenverblijf met 5 uiterst comfortabele gastenkamers is ondergebracht in een typisch prachtig Brussels “Hotel de maître” uit 1913. Meer dan honderd jaar later is het huis grondig gerenoveerd waarbij de authentieke elementen werden bewaard en gecombineerd met alle hedendaags comfort zoals een huislift en ultrasnel professioneel internet.

Caroline, uw gastvrouw, zal u met veel genoegen bijstaan om uw verblijf in de Europese hoofdstad onvergetelijk te maken. Zij kent Brussel op haar duimpje en vindt het bijzonder fijn haar kennis over deze prachtige multiculturele bruisende stad met u te delen.

Contactinformatie

Living in Brûsel, Urban B&B

Jachtlaan 132
B 1040 Brussel

0032 (0) 2 2414515 of 0032 (0) 497 572426

contact@livinginbrusel.be

www.livinginbrusel.be