La Vallée Verte

Even weg uit de drukte en genieten van de stilte in een maison de campagne uit de 16e eeuw, sfeervol verbouwd met behoud van authentieke details. Dat biedt La Vallée Verte. Nog geen 640 km. verwijderd van Utrecht en het gehele jaar geopend.

Wij bieden u een uitstekende plaats voor een overnachting op weg naar het zuiden, of gewoon even paar dagen weg. Waar u kunt genieten van rust, wandelen, fietsen, natuur en cultuur.

Wij beschikken over twee suites, drie luxe suites en een gite op de begane grond die ook toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Alle met prachtig uitzicht, ruime zithoek en eigen badkamer.

Tables d’Hotes: u kunt aanschuiven aan de grote tafel, kennismaken met de andere gasten en tegelijkertijd genieten van een 3-gangendiner van zoveel mogelijk biologische, streek- en scharrelproducten. Indien u liever alleen of in klein gezelschap eet, kunt u gebruikmaken van de kleinere tafels op het terras of in de eetkamer. Wij hebben geen keuzemogelijkheid van menu’s maar we houden rekening met vegetariërs en allergieën.

Vanuit onze B&B kunt u tripjes maken naar o.a. Langres, Dijon of via een leuke wijnroute naar Beaune.

Wij bieden diverse arrangementen zoals een doorreis-arrangement.

Contactinformatie

La Vallée Verte

8, Rue du Cul du Sac

F-52600 Grandchamp (Haute-Marne)

00 33 (0) 325 880345

info@lavalleeverte.eu

www.lavalleeverte.eu