Het Ruitendak

Op steenworp afstand van de Sallandse Heuvelrug zijn wij te vinden in het buitengebied van Nieuw Heeten. Wij verwelkomen u graag als gast in onze woning, voormalig café “Het Ruitendak”.
Wij verhuren 3 ruime gastenslaapkamers met zithoek en minikoelkast. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer met ligbad en aparte douchehoek en toilet.
Op de begane grond is de gezellige huisbar waar u ’s avonds TV kunt kijken of gezellig kunt zitten. Hier serveren wij ook het ontbijt, met ons heerlijke zelfgebakken brood.
Koffie en thee zijn gratis onbeperkt beschikbaar.
U kunt genieten van onze grote tuin met terrassen op een plekje in de zon of juist in de schaduw van onze 100-jaar oude platanen.

Onze B&B is centraal gelegen in het landelijke Salland, met goede uitvalswegen naar Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug (3,5km) en leuke plaatsen als Raalte, Holten en Nijverdal. Ook de Hanzesteden Deventer en Zwolle zijn binnen bereik. In de omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Avonturenpark Hellendoorn ligt op 11 km afstand van onze B&B.

Contactinformatie

Het Ruitendak

Holterweg 60
8112 PH Nieuw Heeten

0572-321014

info@ruitendak.com

www.ruitendak.com