Het Kadehuisje

Overnachten in een rijksmonument aan de jachthaven met natuur, cultuur, eetdrinkgelegenheden, watersport, strand, evenementen en winkels op loopafstand!

B&B Het Kadehuisje is een prachtig gerenoveerd rijksmonument uit 1640 aan de jachthaven van Middelharnis. Als u wakker wordt liggen de boten voor u te dobberen met een opkomende zon. Het pand heeft vroeger als visserhuisje gediend en de oude elementen zijn goed terug te zien in de kamers. Zo heeft één kamer een ouderwetse bedstede maar met een luxe boxspring en eigen douche en toilet.

Restaurants en terrassen zijn naast de B&B gelegen. Om de hoek kunt u shoppen bij winkelcentrum Den Diek. Wellicht kunt u ook proeven van de Flakkeese specialiteit “kruukpleatjes” bij één van de bakkers.

Wanneer u links het bruggetje overgaat staat u al in de polders van Goeree-Overflakkee waar u kunt wandelen en fietsen. De steden Rotterdam, Hellevoetsluis en Breda zijn vanaf hier makkelijk binnen drie kwartier te bereiken met de auto.

Wist u dat het uitgestrekte strand van Ouddorp op 20 km. afstand ligt van de B&B? Vanaf 2016 is het zeehondenopvang A Seal in Stellendam geopend waar u zeehonden van dichtbij kunt zien. Wellicht kunt u uw verblijf plannen tijdens het uitlaten van de zeehonden op het strand.

In de morgen serveren wij een vers ontbijt in onze woonkeuken of bij mooi weer op het terras aan de jachthaven. U kunt verse streekproducten verwachten en heerlijk brood uit de zee! Wat dit inhoudt hoop ik u snel te laten zien!

Mocht u meer informatie willen hebben over de mogelijkheden dan kunt u altijd een mailtje sturen of bellen. Wij geven graag advies om uw overnachting onvergetelijk te maken!

Contactinformatie

Het Kadehuisje

Vingerling 27
3241 EB Middelharnis

06-36330630

hetkadehuisje@hotmail.com

www.hetkadehuisje.nl