Het Bovenhuis

Met Het Bovenhuis als uitvalsbasis bent u zo in Maastricht en het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. U kunt hier volop wandelen, fietsen (huurfietsen beschikbaar), shoppen en de mooiste stad van Nederland bezoeken, rijk aan vele monumenten. Ook bent u slechts 20 minuten verwijderd van buitenlandse steden als Aken en Luik, waar Duits cq. Frans de voertaal is. Of steekt u met het fietspontje de Maas over om uw fietstocht in België voort te zetten. In de gastenkamer vindt u ook een schat aan toeristische informatie alsmede vele wandel- en fietskaarten.

Het Bovenhuis beschikt over 4 slaapkamers met 9 bedden. U kunt een enkele kamer of het hele appartement huren. Leuk voor groepen, families en vriendenclubs. U kunt gebruik maken van de exclusieve gastenkamer en keuken. Ontbijt, met een eitje op zondag, is op bestelling beschikbaar, maar u kunt ook voor uw eigen ontbijt zorgen. De AH is hier 500m vandaan. Drie van de vier kamers hebben een eigen wastafel, de WC’s en de badkamer zijn gemeenschappelijk in gebruik. Eén kamer heeft een dubbel bed (140x200cm), de andere kamers hebben twee enkele bedden. Er is ook een kamer met drie bedden. Alle bedden zijn bij aankomst opgemaakt en voorzien van handdoeken.

In de gastenkamer kan worden ontbeten. Er is een grote flatscreen TV aanwezig, maar ook een kast vol spelletjes. Al met al een gezellig huis met veel sfeer en veel mogelijkheden. Het Bovenhuis is zowel per auto als per trein heel makkelijk bereiken. Met de trein bent u ook in enkele minuten in Maastricht.

Wilt u boeken of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Contactinformatie

Het Bovenhuis

Oude Rijksweg 2

6241 GT Bunde

043-7113096

info@hetbovenhuis.nl

www.hetbovenhuis.nl