Domaine la Fontaine

Aan de rand van een klein dorpje in een rustige omgeving en met een indrukwekkend uitzicht over een weidse vallei kun je bij Domaine la Fontaine genieten van de dingen die het leven goed maken.

Domaine la Fontaine is een heerlijke accommodatie in Zuid-West Frankrijk met vijf geheel gerenoveerde B&B-kamers met eigen badkamer, smaakvol ingericht, in een sfeervol 19e eeuws Charentaise huis. Er is een eetkamer en een gezellige salon voor gemeenschappelijk gebruik met open haard, piano en een goed gevulde boekenkast. Eén van de kamers is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Het verwarmde zwembad, de grote tuin en de familiaire ambiance zorgen voor een optimale sfeer.

Een aantal keren per week bieden wij ‘table d’hôtes’ en kun je bij ons aan tafel aanschuiven. Het accent van de recepten ligt op verse streekproducten en natuurlijk schenken we bij Domaine la Fontaine wijn van de viticulteur om de hoek. We zitten dan lekker buiten, aan lange tafels onder de lindenbomen, vaak nog net in het avondzonnetje.

Domaine la Fontaine ligt in een prachtige omgeving waar veel te ontdekken is. Of je nu cultuurliefhebber bent, strandganger, culinaire fijnproever of natuurmens. Iedereen komt hier aan z’n trekken.

Contactinformatie

Domaine la Fontaine

6, Rue de la Fontaine

F-17150 Soubran

00 33 (0) 546 043951

info@domainelafontaine.com

www.domainelafontaine.com