Domaine des Agnelles

Domaine des Agnelles is te vinden in het zuiden van Frankrijk. Vlakbij Narbonne en slechts een half uurtje rijden van de Middellandse Zee. Gelegen in het kleine dorpje Villedaigne, omringd door wijngaarden en met prachtige bezienswaardigheden dichtbij. Narbonne, Perpignan, Carcassonne, Montpellier, Béziers, het Pays des Cathares en de Pyreneeën zijn van hieruit makkelijk en snel te bereiken.  U kunt heerlijk fietsen langs het Canal du Midi of de gezellige lokale marktjes bezoeken.

Domaine des Agnelles (Domein van de Lammeren) was in de 18e eeuw een schapenfarm en is daarna in de 19e eeuw verbouwd tot een wijndomein. Nu is het een heerlijk vakantieparadijs met prachtige authentieke elementen. Je wordt blij verrast als je door de grote poort gaat. De hoge platanen, palmbomen, het verwarmde zwembad en verschillende terrassen geven je direct een Mediterraan vakantiegevoel. Het domaine heeft vier Chambres d’Hôtes kamers (bed and breakfast kamers, waarvan één familiekamer) ingericht in een mix van modern met antiek, elk met een geweldig mooie oude haard. Daarnaast zijn er nog vier prachtige appartementen.

In onze gezellige eetkamer, buiten in het ochtendzonnetje in de tuin of in de buitenkamer wordt het royale ontbijt geserveerd. In de avonduren is het ook mogelijk om enkele dagen per week bij ons te dineren.

 Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons contacteren per mail of telefoon. Wij hopen u bij ons te mogen ontvangen!

Contactinformatie

Domaine des Agnelles

7, Route de Raissac

F-11200 Villedaigne

00 33 (0) 468 904535

domaine@desagnelles.com

www.domainedesagnelles.com