B&B De Goffert

Nijmegen is niet alleen de oudste stad van Nederland (Valkhof museum!) maar ook een gezellige studentenstad met verhoudingsgewijs in Nederland het grootste aantal terrassen. De stad is erg geschikt als uitvalsbasis voor diverse wandel- en fietstochten in de nabije omgeving: de hei, de polder, het bos of het Land van Maas en Waal.

B&B De Goffert is gelegen op de bovenetage van ons “jarendertighuis”  in een rustige wijk, in de buurt van Goffertpark, ziekenhuizen en universiteit. De bushalte ligt op 10 m. en de drie treinstations op ongeveer 1.5 km.  Ook zijn er voldoende, gratis, parkeerplaatsen aanwezig. Uw (elektrische) fietsen kunnen in de schuur veilig opgeborgen (en opgeladen) worden. De etage bestaat uit een woonkamer (Hazenkampkamer), badkamer en slaapkamer (Goffertkamer).  U kunt met maximaal vier gasten logeren waarbij er dan 2 gasten op de slaapbank(en) in de woonkamer dienen te overnachten.

Op de overloop is een magnetron, koelkast, koffieapparaat (Senseo) en waterkoker beschikbaar. Koken en roken zijn niet toegestaan. Gratis WIFI. Uw (GLUTENVRIJ) ontbijt wordt na overleg samengesteld De inchecktijd is na 17.00 uur of is na overleg vast te stellen. De uitchecktijd is 11.00 uur. Pendeldienst (toeslag) en luchthavenshuttle (toeslag) is mogelijk. Boekt u meer dan 1 nacht dan is de korting 5%. Singles krijgen € 5,00 korting per overnachting.  Wilt u boeken of heeft u nog vragen? Neem dan  gerust contact met ons op.

Contactinformatie

B&B De Goffert

Dobelmannweg 26
6531 KW Nijmegen

024-3501971

crienen@gmail.com

www.benbdegoffert.nl