De Overhorn

Sfeer, gezelligheid en comfort zijn kenmerkend voor Boerenhofstede De Overhorn, waar persoonlijke aandacht voor u als gast centraal staat, elke dag opnieuw. Wij zijn blij met uw komst.

In een van de mooiste provincies van Nederland vindt u Boerenhofstede De Overhorn. Het schattige stadje Weesp is door de prachtige natuur en de vele watergebieden een populaire vakantiebestemming. Boerenhofstede De Overhorn in Weesp is de ideale bestemming voor de recreatieve maar ook zakelijke gast.

Wij beschikken over 2 tweepersoonskamers, tweepersoonsappartement Naardermeer, Déluxe appartement “De Hooiberg” en 1 vergaderzaal. De gezellige ontbijttafel in de prachtige, landelijke keuken is dé ontmoetingsplek voor onze gasten.

Kortom; een ideale en inspirerende omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen maar ook prima uw zakelijke bespreking kunt houden. Ons enthousiaste team van medewerkers staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf in Boerenhofstede De Overhorn.

Wij bieden diverse arrangementen zoals een Wandel-, Wellness en Fietsarrangement.

 

Contactinformatie

Boerenhofstede De Overhorn

’s-Gravelandseweg 50-51

1381 HK Weesp

0294-433210

info@overhorn.nl

www.overhorn.nl