Dalauro

Eyserheide … misschien wel het mooiste plekje van Zuid-Limburg. Centraal gelegen in het Heuvelland. De vergezichten zijn adembenemend, de natuur met talloze wandel- en fietsmogelijkheden ligt voor de deur en de rust is er bijna hoorbaar.

Precies op dit plekje, boven aan de befaamde Eyserbosweg, ligt Dalauro. Een heerlijke uitvalsbasis voor een paar dagen inspanning of ontspanning in de Zuid-Limburgse heuvels. Een fijne plek voor de rustzoeker en buitenmens.

Maar ook binnenshuis zal het u aan niets ontbreken. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is niet alleen uw kamer comfortabel ingericht, maar is ook veel aandacht besteed aan faciliteiten als een sauna, een solarium, een lounge hoek met hout haard en een royale leestafel met comfortabele fauteuils. En een paar keer per week kunt u aanschuiven voor de ‘gastentafel’; een verzorgde maaltijd in een informele setting.

Steden als Aken en Maastricht liggen ‘om de hoek’ en het energieke Parkstad (met o.a. Snowworld en Gaia Zoo) op een paar goede steenworpen.

Gewoon niets doen mag natuurlijk ook, want niets moet  (maar niksen mag :-).

Dalauro, niet zómaar een bed & breakfast.

Contactinformatie

Dalauro

Eyserheide 27
6287 NB Eys

043-3637027

altijdwelkom@dalauro.nl

www.dalauro.nl