Country House Montesoffio

Op Montesoffio geniet je volop van je vakantie!

Wij verwelkomen je van harte op ons panoramisch gelegen biologische landgoed Montesoffio. Een groene oase van RUST op een kleine heuvel in een vredige vallei op slechts 25 minuten van stranden en bergen. Ons agriturismo heeft 6,5 ha. biologische grond, met een eigen wijngaard en veel olijf- en fruitbomen. Rondom het huis ligt een enorme tuin met comfortabele tuinmeubels en hangmatten, verschillende terrassen en plekken om te spelen, een wijn-, olijf- en wijngaard en een groot panoramisch zwembad. We worden omringt door natuur, kleurrijk akkerland en middeleeuwse stadjes in het prachtige heuvelland van de regio Le Marche. 

Kies uit één van de vier luie B&B kamers en word ‘s morgens wakker met een plons in het zwembad (6 x 12). Laat je verwennen met een ontbijt op het terras en geniet van ons zelfgebakken volkorenbrood en onze eigen gemaakte jams uit de tuin. Ver van doorgaand verkeer droom je lekker weg in een hangmat tussen de fruitbomen of bij het zwembad. In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we gratis WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen gaan lekker hun gang op de trampoline en de aparte speelplekken rondom het huis. 

Een paar keer in de week dekken we de lange tafel en organiseren een diner buiten in de tuin, of steken de BBQ of houtoven aan en serveren de knapperigste dunne pizza’s. Samen heerlijk eten, lekker kletsen en ontspannen onder de warme sterrenhemel.

Contactinformatie

Country House Montesoffio

Localita Montesoffio 5
61040 Barchi (PU)

00 39 334 7798 192

info@montesoffio.com

http://www.montesoffio.com