Château de Camurac

Château de Camurac bevindt zich in het gelijknamige plaatsje dat onderdeel is van Pays de Sault. U kunt hier uren wandelen, mountainbiken en in de winter skiën, langlaufen en raquetten. Op uw ontdekkingstocht door de omgeving komt u in allerlei dorpjes waar u op plaatselijke markten en vide-greniers (rommelmarkten) de typisch Zuid-Franse authentieke sfeer kunt beleven, zoals Mirepoix, Espéraza en Ax-les-Thermes.

Château de Camurac ligt op een uur rijden van Andorra waar de Pyreneeën nog ruiger en hoger zijn. Een dagje naar de Middellandse Zee behoort ook tot de mogelijkheden. Camurac ligt midden in het Katharengebied met zijn grote geschiedenis die onder andere in Carcassonne en Foix te bewonderen is. In de buurt zijn eveneens allerlei grotten, waaronder de grotten van Niaux. Een hele leuke beleving is een dag met het bekende Gele Treintje (le Train Jaune) de Pyreneeën verkennen.
In onze tuin vindt u een pétanque-baan, tafeltennistafel, levensgroot schaakspel en een zwembad in de zomer. Achter in de tuin is een apart speelterrein voor de kids met een trampoline, schommels en speeltoestellen.

Wij verhuren (familie)kamers en appartementen, met of zonder ontbijt. Ook hebben we speciale halfpension aanbiedingen. Wij hebben een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een betaalbare maaltijd. Voor al onze gasten is er een gezamenlijke extra kamer. Daar vindt u een satelliettelevisie met alle Nederlandse zenders, een bibliotheek met vele boeken, gezelschapsspellen en tijdschriften. Buiten hebben we een terras en verschillende plaatsen in de tuin waar u heerlijk kunt luieren en genieten van de rust.

Contactinformatie

Château de Camurac

6, Rue du Château

F-11340 Camurac

00 33 (0) 468 313201

info@chateaudecamurac.com

www.chateaudecamurac.com