Casa Veraneo

Zoek je een vakantie onder de zon? Een plek waar rust, gezelligheid & gastvrijheid belangrijk is? Onze B&B Casa Veraneo is gelegen in Valladolises – Murcia. De ideale plaats om zowel binnenland als kust te verkennen. Een zwembad van 8×12 meter zorgt voor verkoeling. We hebben twee kamers met eigen badkamer en een eigen terrasje. De olijfgroene kamer met tweepersoonsbed, en een pink of roze kamer. Deze is uitgerust met een tweepersoonsbed alsook met een hoogslaper voor 1 persoon, dus u kunt er met 2 of 3 personen verblijven. Ook hebben we een volledig uitgerust appartement voor 5 personen met eigen terrasjes zowel in als uit de zon.

We zijn gelegen in de Costa Calida, in de campo, dus zeer rustig en landelijk.

Hier vind je alles wat Puur Spanje is, maar ook adembenemende landschappen, fiets- en wandelroutes en interessante cultuursteden zoals Murcia en Cartagena en zoveel meer…. en alles op 20 à 25 min van onze B&B. Dit geldt ook voor de Mar Menor waar zowel strand, zee en rust is, dus waar voor kinderen veel te beleven valt.

Wij (Chantal & Patrick) zorgen voor een uitgebreid ontbijt, waar u heerlijk van kunt genieten.

De zon, siësta’s en fiësta’s maken van onze B&B de ideale bestemming voor de actieve reiziger, maar ook voor wie even op adem wil komen aan het zwembad. Kom en overtuig jullie, wij ontvangen jullie met onze gekende Belgische warme hartelijkheid.

Vele groetjes,

Chantal & Patrick

Contactinformatie

Casa Veraneo

Paraje Cabecico del Rey 146
30154 Valladolises (Murcia)

00 34 (0) 968060190

info@casa-veraneo.com

www.casa-veraneo.com