Casa Agradable

Casa Agradable is geleden in het dorpje Arenas, 44 kilometer van Málaga en 13 kilometer van de kust bij Torre del Mar, op een hoogte van 416 meter. Het dorp ligt in de Axarquía, een streek binnen Andalusië, gekenmerkt door de vele authentieke Spaanse witte dorpjes, te midden van de heuvels vol olijf- en amandelbomen.

Ons huis heeft in totaal vier tweepersoons gastenkamers, alle met eigen en-suite badkamer met toilet. Onze kamers zijn stijlvol ingericht met comfortabele bedden en textiel, en voorzien van airconditioning en verwarming.

Voor de wat koelere avonden bieden wij onze gasten een overdekt terras, dat gezellig is ingericht en de mogelijkheid biedt om ´s avonds onder het genot van een drankje de dag nog eens te evalueren of eventueel gezellig met de mede-gasten samen te zijn.

Het zwembad is 8 x 4 meter groot en beschikt over een eigen terras met ligbedden en parasols. Badlakens worden ter beschikking gesteld.

In de tuin is een dakterras en in het verlengde van de veranda nog een groot open terras met buitenkeuken. Verspreid over de tuin zijn enkele zitjes aangebracht, zodat u overal van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Op gezette tijden koken wij voor onze gasten een eenvoudige maaltijd of organiseren wij een gezellige barbeque-, tapas- of Paella-avond. Uiteraard is er voor onze gasten ook de gelegenheid om een drankje te nuttigen bij onze hospitality-bar.

Geeft u toch de voorkeur aan een privéverblijf op het prachtige platteland van Andalusië, dan is Appartement Castillo Vista absoluut een aanrader.

Contactinformatie

Casa Agradable

Calle Los Azafranes s/n Bajo Arenas
29717 Arenas

00 34 (0) 690088472

info@casagradable.com

www.casagradable.com