Buon Gusto B&B

Bij Buon Gusto Bed & Breakfast kunt u alle kanten op. U overnacht in Italiaanse sfeer in het gezellige, maar rustige centrum van Moerkapelle (Zuid-Holland). Kom helemaal tot rust in de natuur van het Groene Hart, fietsend of wandelend door het prachtige polderlandschap. Of kies ervoor om het bruisende stadsleven en historie op te zoeken in steden als Gouda, Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag.

Uw kamer is gelegen boven onze trattoria en delicatessenwinkel. U kunt beneden gemakkelijk aanschuiven voor uw ontbijt, diner of lunch in het restaurant. Wij serveren authentieke Italiaanse specialiteiten en bakken bijzonder lekkere pizza’s in onze houtgestookte oven. Neem bij mooi weer een drankje vooraf op ons terras. U hoeft Nederland niet uit voor een ontspannen mediterrane sfeer!

In onze kleinschalige B&B hebben wij twee landelijk ingerichte kamers met eigen douche en toilet. De kamers zijn uitgerust met een heerlijk tweepersoonsbed. Op aanvraag kunnen wij de kamer voor u uitbreiden met een extra bed of babybedje.

Buon Gusto Bed &Breakfast ligt in een gevarieerde omgeving. Op loop- en fietsafstand heeft u prachtige uitzichten op polderlandschappen. Bezoek bijvoorbeeld de als enige ter wereld nog werkende molenviergang. Wilt u liever winkelen of een cultureel uitje? Steden als Gouda, Delft, Leiden, Den Haag en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Wilt u rustig overnachten en onze Italiaanse gastvrijheid ervaren? Wij bieden een mooie kamer en een goed verzorgd ontbijt.

Wij verwelkomen u graag bij Buon Gusto Bed & Breakfast.

Contactinformatie

Buon Gusto B&B

Dorpsstraat 38
2751 BA Moerkapelle

079-7370105

info@buongusto-trattoria.nl

www.buongusto-trattoria.nl