B&B Michel

Stijlvol logeren in de groene rand rond Brussel

Aan de noordrand van Brussel, “the capital of Europe”, vindt u de gezellige en luxueuze B&B Michel, in het groene en kalme Grimbergen met drie kamers. B&B Michel bevindt zich in een karaktervolle villa, gelegen tussen de prachtige bomen van het oude kasteelpark van Beigem, voorzien van een prachtige tuin met zwembad. U kunt gratis en veilig parkeren voor de deur.

De goed geïsoleerde, luxueus ingerichte kamers zijn alle uitgerust met sterke gratis WiFi, verstelbare Swiss-boxspringbedden, een bad of douche, WC, bureau, TV, afzonderlijke airco en verwarming. Een InfraRood sauna staat ter beschikking van de gasten, evenals het openluchtzwembad (als de temperatuur het toelaat). Een lounge, met TV en minibar, kan benut worden voor een kleine meeting of om rustig de dag te beëindigen.

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de living, met zicht op de tuin; in de zomer kunt u in de tuin ontbijten, naast het zwembad.

B&B Michel is een ideaal guesthouse voor een toeristisch, cultureel of zakelijk verblijf, of city trip naar Brussel. Er is openbaar vervoer naar Brussel Centrum op 400 meter van de B&B, reisduur 40 minuten. Transfer van en naar de luchthaven of fietsenhuur kunnen wij voor u verzorgen. 

In de onmiddellijke omgeving zijn er brasseries, eetcafés of restaurants, het wellness centrum “Termae Grimbergen” en de golfbaan Brabantse Golf te Melsbroek. Wij adviseren u graag. Grimbergen beschikt over diverse toeristische troeven zoals de Sint-Servaasbasiliek, het Museum voor oudere technieken (MOT), de volkssterrenwacht Mira, het Abdijbierenmuseum en de Norbertijnenabdij. De B&B ligt temidden van een aantal fietsknooppunten en de wandelroutes zijn goed aangeduid.

Contactinformatie

B&B Michel

Ten Doorn 7
B 1852 Beigem/Grimbergen

0032 (0) 479 996099 of 0032 (0) 2 2700456

bnbmichel@telenet.be

www.bnbmichel.be