B&B Jungholz

Bij Bed & Breakfast Jungholz, gelegen in Jungholz in de regio Tirol kunt u terecht voor al uw overnachtingswensen. Of u nu op doorreis bent, een korte of langere vakantie wilt, wij staan altijd voor u klaar. Ook voor uw bedrijfsuitje, familie-uitje of andere groepsreizen, kunnen wij u een passende aanbieding met of zonder eten en activiteiten aanbieden. Wij denken graag met u mee.

We beschikken over diverse kamers: bergblikkamers met balkon op het zuiden en prachtig uitzicht op de bergen, eenpersoonskamers, familiekamers, combinatiekamers en een luxe kamer. Bijna alle voorzien van eigen badkamer met alle comfort. Iedere gast krijgt van ons een heerlijk ontbijt.

Natuurlijk helpen we u graag om uitjes te plannen naar uw wensen en mogelijkheden, een wandeltocht, een motortoer, een dagje uit met de kinderen. U zegt het maar alles is mogelijk in Jungholz en omgeving.

Tijdens uw verblijf bij ons ontvangt u de Königscard. Een kaart die uw vakantie verrijkt met meer dan 180 GRATIS activiteiten in de gehele regio. Van kabelbanen, rodelbanen, skipistes, zwembaden en meren, sportieve activiteiten zoals mountainbike, kinder- en familieprogramma’s, musea en cultuur, ze zijn allemaal gratis voor u als u bij ons uw verblijf boekt. En dit alles in 3 regionen, Allgäu, Ammergauer Alpen en Tirol.

Contactinformatie

B&B Jungholz

Langenschwand 35A

A-6691 Jungholz

00 43 (0) 5676  8157

info@bbjungholz.com

www.jungholz.com