B&B Villa Lavanda

B&B Villa Lavanda is logeren bij Nederlanders op het schitterende platteland van Puglia tussen Bari en Taranto. Stijlvol, maar informeel, voor gasten die van de rust van het platteland houden en toch een groot deel van Puglia onder handbereik willen hebben. Wij wonen hier sinds 1997 en kunnen onze gasten dus veel vertellen over de omgeving. We hebben een infoboek gemaakt voor onze gasten, zodat het nog nauwelijks nodig is om je voor te bereiden. Het boek, met de mooiste plaatsen, stranden en de lekkerste restaurantjes en de routes er naar toe. Het mag mee in de auto of op de fiets en kan je gids zijn hier in Puglia.

Villa Lavanda is omgeven door prachtige tuinen en 3 veranda’s. Op de overdekte veranda serveren we meestal het zeer uitgebreide ontbijt. Op de eerste verdieping hebben we 3 prachtige gastenkamers, een gastenlounge met koelkast/minibar, koffie en thee, boekenbank en TV met NL en BE netten. Alle kamers hebben een privé badkamer, een zitje en voldoende kastruimte. Inbegrepen zijn ook gratis Wi-Fi, ochtendjassen, slippers, een mand met picknick benodigdheden en strandlakens.

Parkeren op eigen terrein is mogelijk.  In Villa Lavanda logeren geen (kleine) kinderen.

We zitten op 8,6 km van het dorp Noci met vele restaurantjes en een gezellige wekelijkse markt en 17 km van Alberobello (trulli) en Matera (grotwoningen en –kerken) op 45 min. Verder in de buurt:  de grotten van Castellana, de stranden aan de Ionische Zee (25 min.) en de Adriatische Zee 48 km, Bari, Monopoli, Polignano, Taranto, de Itrie Vallei en Martina Franca.

Geniet van de prachtige landschappen, de kastelen, de lokale wijnen en het heerlijke Pugliese eten, de droogstenen muurtjes, de Trulli, ook her en der in het landschap en de barokarchitectuur. We hebben ook een fietsarrangement, zodat de auto kan blijven staan. Je verkent Puglia via de kleine weggetjes en de fietspaden.

Contactinformatie

B&B Villa Lavanda

S.P. 116 Noci per Castellaneta no. 102A
70015 Noci (Ba)

00390804949904 of 00393356947038 (Mobiel)

villalavanda@tiscali.it

http://www.villalavanda.nl