B&B Bovenweg

Aan het uiterste puntje van de Utrechtse Heuvelrug, op een steenworp afstand van het pittoreske Rhenen, vindt u Bed & Breakfast “Bovenweg”. Een heerlijke locatie om van uw nachtrust te genieten, de aanliggende galerie te bezoeken, te tennissen of het indrukwekkende natuurschoon in de omgeving te bekijken.

Uitermate geschikt:
• voor een weekendje weg
• als uitvalsbasis voor wandelen, fietsen of bezoek van attracties in de omgeving
• voor een familie-uitje
• voor zakelijke overnachtingen van lange of korte duur.

B&B Bovenweg bevindt zich in een vrijstaand pand in een landelijke omgeving met uitzicht over velden richting Rhenen. Zij beschikt over vier royale, sfeervolle en eigentijds ingerichte kamers (drie tweepersoons- en één driepersoonskamer). Alle kamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden en een wastafel. De tweepersoonskamer op de begane grond is rolstoel toegankelijk.

Elke kamer heeft haar eigen uitzicht: de Grebbeberg, de uitgestrekte velden waar de Cuneraweg zich doorheen kronkelt en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met het natuurgebied Kwintelooijen. De kamers zijn daarnaar vernoemd. De kamer op de begane grond, vernoemd naar De Blauwe Kamer, het mooie natuurgebied bij Rhenen, heeft haar heel eigen stijl.

U heeft het gemak van moderne badkamers met douche en aparte toiletten en van een compleet ingerichte keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Natuurlijk bieden wij u een overheerlijk, uitgebreid, ontbijt.

Uw verblijf in B&B Bovenweg is in alle opzichten een mooie ervaring. U wordt gastvrij welkom geheten en geniet daarna van de rust of van wat de omgeving te bieden heeft.

Ervaar het zelf! Kom genieten van de mooie en creatieve ambiance in B&B Bovenweg.

Contactinformatie

B&B Bovenweg

Bovenweg 70
3911 SG Rhenen

06-55194353

info@benbbovenweg.nl

www.benbbovenweg.nl