B&B Annen

Achter twee oude, rode beuken vindt u onze -uit de achttiende eeuw daterende- boerderij. De omgeving van dit dorp op de Hondsrug leent zich uitstekend voor fiets-, auto- en wandelroutes.

De boerderij herbergt 3 appartementen die ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden. De kamers zijn ruim en hebben alle eigen sanitaire voorzieningen. Bovendien kunt u gebruik maken van onze privé sauna. In de authentiek ingerichte woonkeuken waant u zich terug in de tijd. U kunt in deze ruimte heerlijk ontspannen de dag beginnen met een zorgvuldig samengesteld ontbijt. Of in de avond met een goed glas wijn uzelf verliezen in een boek.

Wat dacht u van een zwerftocht langs de eeuwenoude oevers van de Drentse AA? Of een tocht door het natuurgebied van de Hunze? Ontdek te voet of per fiets de variatie in het Drentse landschap, waarbij ieder seizoen zijn eigen charme, geur en kleur heeft.

En wilt u iets meer stadscultuur? Ook dat kan! Met aandacht maken wij u wegwijs in de vele bezienswaardigheden in de omstreken.

Contactinformatie

B&B Annen

Kruisstraat 20
9468 CM Annen

0592-272753

info@bedandbreakfastannen.nl

www.bedandbreakfastannen.nl