Aquamarijn

Aan de westoever van het prachtige vis- en vaarwater van het Stieltjeskanaal ligt de lommerrijk gerestaureerde boerderij Aquamarijn. De charme van de karakteristieke bouwstijl, de tuin met de eeuwenoude kastanjebomen en het prachtige uitzicht over het Drentse landschap maken uw verblijf tot een bijzondere ervaring in elk jaargetijde.

Het Stieltjeskanaal verbindt Coevorden, de enige plaats in Drenthe met een kasteel, met Nieuw-Amsterdam, de plaats met het bewaard gebleven onderkomen waar Vincent van Gogh logeerde.

In de boerderij zijn op de eerste verdieping drie prachtige B&B-kamers: een vier-persoons familiekamer en twee tweepersoonskamers, alle met eigen luxe badkamer voorzien van douche, wastafel en wc. In de voormalige deel van de boerderij is een sfeervol ingericht ontbijt- en relaxruimte waar alle gasten gebruik van kunnen maken.
In het voormalige stookhoes is nostalgisch slapen mogelijk gemaakt in een schitterende kamer met twee ruime bedsteden en een zit-/eetgedeelte dat tot bed omgevormd kan worden. Daarnaast beschikken wij over diverse hotelkamerhuisjes. Voor iedere overnachting serveren wij een overheerlijk Drents ontbijt.

In onze sfeervol ingerichte tearoom met prachtig buitenterras kunt u ongedwongen genieten van diverse high tea-menu’s. Aarzelt u niet te vragen naar de mogelijkheden voor een uitgebreide lunch of een overheerlijk diner, naar wens met een passende wijn.

Wij bieden diverse arrangementen zoals Thermen & Beauty, Fietserpad, Pieterpad, Emmen Wildlands en High Tea.

Aan alles is gedacht om u van een heerlijk verblijf te verzekeren.

Contactinformatie

Aquamarijn

Stieltjeskanaal 114
7756 PG Stieltjeskanaal

0524-222008

info@bij-aquamarijn.nl

www.bij-aquamarijn.nl