Gratis aanmelden B&B

Van harte welkom bij Gift Cards International

Onze doelstelling is om de B&B-sector te promoten door de uitgifte van een B&B Gift Card door heel Europa. Dit willen wij ondersteunen door een marketingcampagne, maar eerst willen wij uw voordelen op een rij zetten:

• Wij gaan u ontzorgen op het gebied van onder meer distributie, verkoop, promotie en administratie.
• Dankzij de kaart zullen wij in staat zijn voor de gehele sector meer exposure, gasten en daardoor omzet te genereren.
• Transparantie door de B&B Gift Card gerealiseerde omzet op een derdengeldenrekening te parkeren.
• Hierdoor heeft u zekerheid met betrekking tot uitbetaling van uw omzet.
• De B&B Gift Card is te verzilveren via de eigen pinautomaat, scanner app (voor smartphones) of webterminal (beveiligde inlogpagina op je desktop/laptop/iPad).
• Voor deze betalingsopties worden door Intersolve EGI (de financiële afhandelaar) eenmalig kosten berekend.
• De beschikking over een hotline, zodat u ons ook buiten kantooruren en in het weekeinde kunt bereiken.
• Dit alles tegen een vaste vergoeding, ongeacht de waarde van de kaart of het totaal dat de gast tijdens zijn verblijf zal besteden.

Marketingactiviteiten 2017

– Net als in 2016 hebben wij op de vakantiebeurs (10 t/m 15 januari 2017) de B&B’s die bij ons aangesloten zijn gepromoot. Dit keer bestonden we een jaar, waardoor het voor ons speciaal voelde. Er was veel belangstelling voor de kaart en daar waren wij uiteraard heel blij mee.

– De eerste twee winkels waar de B&B Cadeaukaarten zal worden verkocht is een feit (februari 2017). We verheugen ons op de samenwerking met Beslist.nl & Beslist.be.

Marketingactiviteiten 2016

Met een marketingcampagne willen wij de B&B Giftcard goed op de markt positioneren. We maken gebruik van alle media die beschikbaar is. Tot op heden hebben wij het volgende bereikt:

–  Zo hebben wij op de Vakantiebeurs te Utrecht gestaan (13 t/m 17 januari 2016). Diverse B&B’s die zich al sinds het eerste uur bij ons hebben aangesloten, hebben samen met ons aan de beurs deelgenomen.

– Van 20 tot en met 28 februari stonden wij op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam.

– Op de nieuwssite voor de B&B is een artikel van ons geplaatst. De link direct naar het hele artikel is:
www.bedandbreakfastnieuws.nl/nieuws/nieuw-bed–breakfast-gift-card-13615/

– Van 4 tot en met 7 april hebben diverse luisteraars bij Radio 10, “Herken de Hit”, een B&B Giftcard gewonnen.

– Van 18 tot en met 22 april hebben diverse luisteraars bij “Debby en haar Mannen”, tussen 10 en 13.00 uur op 89.3 Radio West, een B&B Giftcard winnen.

– Vanaf vrijdag 22 april geeft Radio Noord-Holland vijf vrijdagen lang aan de winnaar van de Slim of Dom Nieuwsquiz een B&B Giftcard. Dit spel wordt dagelijks gespeeld tusen 7 en 8 uur ’s ochtends bij Jeanne en Peter bij NH Spitstijd. Ook via sociale media biedt Radio Noord-Holland aandacht aan de cadeaukaart. Via deze link kunt u de uitzending van vrijdag 13 mei terughoren: www.rtvnh.nl/gemist/radio/636/225278/-

– Speciaal voor Moederdag hebben wij in de Metro en in De Telegraaf geadverteerd. Voor Vaderdag is er van 10 tot 18 juni een Facebook-advertentie geplaatst.

– Eind juni hebben we ons eigen Vlog kanaal op Youtube opgericht, met als naam GCI Bed & Breakfast Channel. Ons doel is om iedere maand een B&B te bezoeken en op deze wijze te presenteren aan het publiek. Het is puur informatief, want wij geven geen oordeel over de B&B, want dat is de taak van de gast. Voor meer informatie kunt u de volgende site bezoeken of anders onze Youtube kanaal:

1. www.bedandbreakfastnieuws.nl/benb-gift-card-gaat-vloggen

2. www.youtube.com/channel/UCo3NtuNhYzKuIjXXaEF0fkQ

– Eind augustus hebben we samen met Chantal van Reisdoc.nl, via een actie twee B&B Cadeaukaarten weg gegeven. De reacties van de deelnemers waren positief, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De actie was een succes en in de toekomst zullen we zeker nog meer acties organiseren. Via deze link kunt u de pagina bezoeken: www.reisdoc.nl/bed-breakfast-gift-card/

– Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van de Vakantiebeurs 2017.

Wilt u de ontwikkelingen volgen? Kijkt u dan op onze Facebook-pagina!

Door gebruik te maken van de verschillende media zullen we in staat zijn om een breed publiek te bereiken, want de B&B-cadeaukaart heeft geen leeftijdsgrens. Iedereen kan deze kopen voor de persoon die hij of zij graag zou willen verwennen met of zonder reden.

Aanmelden B&B

Naam Bed & Breakfast

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en Huisnummer (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen/vragen